« Vorige

Een vijf sterren beoordeling

Woensdag is de vaste bezoekdag. Dan ga ik sinds enkele maanden bij een 80jarige dame op bezoek en bespreken we van alles. Laatst ontving ik  van beide dochters via verschillende kanalen een beoordeling. Deze wil ik graag met jullie delen, hier doe ik het voor. Familie die tevreden is over de geboden hulp.
 
Dochter 1 schreef: Nu onze moeder 80 is, steeds meer moeite met het dagelijks leven heeft en haar kinderen niet in de buurt wonen is het heel fijn om op de zorg van Cobi terug te kunnen vallen. Ze is zorgzaam, attent, rustig en zeer professioneel. Na een bezoek aan onze moeder wordt het gesprek aan ons teruggekoppeld in een app groepje zodat wij, nu moeder moeilijker kan communiceren en onthouden, heel goed op de hoogte blijven en zo samen haar zo goed mogelijk kunnen helpen. We voelen ons in goede handen bij Cobi en bevelen haar zorg 100% aan.
Dochter 2 schreef: Zelf heb ik het geluk Cobi al mijn hele leven te kennen.
Vriendin van mijn zus en buurmeisje.
Bleef haar tegen komen op feestjes maar verder geen contact.
Totdat zei mijn moeder ging op zoeken wat een wekelijks bezoek werd waar mijn moeder erg naar uit kijkt.
Alsof het allemaal van zelf sprekend is helpt zei mijn moeder alsof het haar eigen moeder is . Heeft een groeps app aangemaakt met mijn zus en mij.
Waarbij zei en wij haar op de hoogte houden van de achteruitgang van onze moeder als of zei ook een zus is en er helemaal bij hoort.
Cobi hoef je niks te vragen het is al geregeld voordat je er zelf mee komt.
Regelt dingen waar je zelf niet op komt.
Of nog niet wil weten.
Zal nooit iets doen zonder ons voorafgaande te informeren
EN ZE DOET HET ALLEMAAL UIT LIEFDE
 
 
 
Geschreven op: 22-02-2021