Over mij
Al jong wist ik dat ik in de zorg wilde gaan werken. Na mijn opleiding tot ziekenverzorgende heb ik in het verpleeghuis gewerkt. De mooiste jaren op de werkvloer in de zorg waren de jaren op het hospice en de afdeling kort verblijf. Ook de palliatieve scholingen waren voor mij erg boeiend en leerzaam. Omdat ik de zorg aan bed niet meer kon volhouden ben ik op zoek gegaan naar ander werk. Na het overlijden van mijn moeder kwam ik in contact met een nazorgconsulent en werd geïnspireerd door dit werk.
Zorgen rondom het levenseinde is het mooiste werk wat er bestaat. Stervensbegeleiding en het begeleiden van nabestaanden is het laatste stukje van de palliatieve zorg. Dat stukje zorg wat mij zo aantrekt. Ik heb de opleiding nabestaandenbegeleiding gevolgd en samen met mijn werkervaring en scholingen palliatieve zorg wil ik me inzetten voor de medemens.
Het is heel bijzonder om mensen in een moeilijke periode te mogen begeleiden, hen een luisterend oor te geven en nabestaanden bij te staan en te coachen om het nieuwe leven weer op te pakken.
Cobi Kempe
Mensen in mijn omgeving noemen mij empathisch, vriendelijk, behulpzaam, deskundig en betrouwbaar. Ik oordeel niet en heb aandacht voor ieders situatie.